«

»

Nov 19

Obavijesti 20.11.2022. – Vinkovci 4

 • MISIJE
  Za školovanje djece
  u misijama do danas smo prikupili 62 školarine. Danas završava akcija. Hvala svijma koji su se odazvali i koji će to još učiniti do večeras.
  Članice misijske skupine izrađuju adventske i božićne ukrase. Danas i sljedeće nedjelje ih možete pogledasti i nabaviti.
  Biskup Prosper Balthazar Lyimo iz Tanzanije nam dolazi u goste u ponedjeljak 5. prosinca. Susrt biskupa s vjernicima, posebno članovima Misijske skupine je u 19 sati, a na zornici 6. prosinca biskup će propovijedati. Trebamo za ova dva susreta simultanog prevoditelja za engleski ili talijanski.
 • OBITELJSKI ČETVRTAK naziv je serije online predavanja profesorice dr. Gordane Buljan Flander, kliniočki psiholog i psihoterapeut. Pogledajte plakat na ogl. pl.
 • Međunarodni znanstveni simpozij IDENTITET MUŠKARCA u svjetlu suvremenih rasprava o spolu i rodu održava se u Đakovu na Kat. bogosl. Fakultetu 25. studenog s početkom u 8:30 sati.
 • Župna kateheza neće biti za Caritas. Ostalo sve je prema rasporedu.
 • Krste se: Maro Šaravanja, Lovro Nađ i Noa Becić
 • Vlč. Marku Bubalu u prigodi pedesete godišnjice misništva (Zlatne Mise) dodijeljene su dvije nagrade, jedna u Mađarskoj a druga u našoj Županiji
  Državna Samouprava i Savez Hrvata u Mađarskoj dodijelila mu je Nagradu za istaknutu djelatnost na području hrvatskog  društveno-političkog života u Mađarskoj. Sv ečanost dodjele je bila na svehrvatskom okupljanju: Danu Hrvata u Martincima 5. studenog. 2022. g.
  Skupština županije Vukovarsko-srijemske dodijelila je našem Marku Nagradu za Životno djelo za iznimna dostignuća u području humanitarnog i pastoralnog djelovanja te podizanju digniteta svećeničkog zvanja u Županiji na blagdan Sv. Martina 11. studenog ove godine.
INTENCIJE – MISNE NAKANE – raspored misa
NKG 34.

20.11.2022.

Nedjelja

 

 

 

07:00 + Draško Gorički
sp. ++ Ivica Jezidžić i Ivan Mišić
sp. ++ Cvita i Petar Vudrić
sp. ++ Tomislav i Kata Bertić
10:00 Misa za sve župljane / Pro populo
sp. ++ Adela i Ivan Jurić
++ Roza Ćurković i Kata Sabljić i + Ivan Mišić
sp. Za dobar porod Ene
11:30 ++ Vera i Željko Omrčanin
sp. Za zdravlje Anice Kalaica
19:00 ++ Ivica Jezidžić i Ivan Mišić
sp. + Kata Maslać

Ponedjeljak

7:00 + Antun Soldatić

Utorak

19:00 Za duše  u čistilištu
sp. Vinko Primorac i svi ++ iz njegove obitelji

Srijeda

07:00 Nakana MB
19:00 + Aleksandar Trajer
Četvrtak 19:00 ++ Jakob i Jelka Subotić
Petak 19:00 + Mato Meštrović
sp. ++ Kata i Božidar Kovačić

Subota

19:00