«

»

Aug 01

Obavijesti 2.8.2020. – Vinkovci 4

  • Svete mise  su sljedećeg tjedna jutarnje u ponedjeljak, srijedu i subotu, a večernje od utorka do petka.
  • DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI obilježava se u srijedu 5. kolovoza. Najmanje što možemo učiniti jest, da izvjesimo Hrvatski barjak i dođemo na sv. Misu.
  • COVID-19 Ostanimo odgovorni! Dezinfekcija i propisani razmak neka se poštuje. Tko ima simptome virusa, neka ostati kod kuće kako ne bi bližnje izlagao opasnosti. Nitko nije imun na ovu zarazu. Pričest primajte na ruku.
  • Za VELIKU GOSPU nećemo organizirati hodočašće busom, ali pješke, biciklom ili osobnim automobilom otići u jedno od Marijanskih svetišta naše Nadbiskupije je poželjno. Možete ići uoči Velike Gospe na večernji duhovni program ili na samu Veliku Gospu do podne i poslije podne. Još uvijek ima onih koji se od Božića nisu ispovjedili, neka iskoriste prigodu. Raspored slavlja možete vidjeti na ogl. pl. ili na mrežnim stranicama svetišta.
  • KAMP ZA MLADE u Račinovcima organizira naša Nadbiskupija od 20. do 23. kolovoza. Sadržaji: molitva, društveno-koristan rad, kateheza, euharistija i klanjanje te naravno druženje. Mladi se moraju prijaviti putem online prijava. Kapacitet kampa je 30 osoba između 18 i 30 godina.
  • Zaklada „Dr. Nikola Dogan“ obaviještava učenike i studente da se mogu kandidirati za dobivanje financijske pomoći. Natječaj traje od 1.8. do 10.10.2020. g.
  • RADOVI –  pločnik s istočne strane Đurine dvorane je saniran. Slijedi sanacija dijela pločnika ispred dvorane i na ulazu u dvoranu.
  • Krste se: Ivan i Zdenka Tomljenović, blizanci Mile i Marije r. Dujmović (11:30 h)
INTENCIJE – MISNE NAKANE – raspored misa
18 nkg

2.8.2020.

Nedjelja

 

 

 

07:00 Za duše u čistilištu
sp. Za zdravlje Saše Hinca
10:00 PRO POPULO / ZA NAROD

11:30 NEMA MISE
19:00 + Luca Jikić

Ponedjeljak

7:00 ++ Ivan, Božica, Anđelko i Ivana Marčinko

Utorak

19:00 ++ Vicko Prkačin i svi ++ iz ob.

Srijeda

7:00 ++ Seka i Šima Meštrović
19:00 ++ Jozo i Zoran Tustonjić
Četvrtak 19:00 ++ Ana Draga Begić i Damir Filipović
Petak 19:00 ++ Ivan i Ruža Dujić

Subota

7:00 ++ Vicko, Anđa i Ana Prkačin